RSS 

Written by Brander Category: Despre noi
Published on 15 January 2013
Print

buy tinidazole for veterinary use go Brander. The Original Brander este o agentie de branding, infiintata in 2006, ce si-a propus de la bun inceput sa ofere servicii de branding adecvate atat schimbarilor rapide prezente la nivel global, cat si caracteristicilor specifice pietii romanesti.
Activitatea agentiei, condusa de Cecilia Caragea, se bazeaza pe convingerea ca brandingul necesita in primul rand o intelegere corecta a publicului propriu al brandului si o comunicare sincera bidirectionala cu acesta. Pentru noi, brandingul se bazeaza pe o comunicare emotionala care sa stimuleze o anumita efervescenta comunicationala in cadrul publicului brandului, urmata de o analiza atenta a asteptarilor acestuia, a elementelor carora el le ataseaza valoare si a celor care il deranjeaza.
Tot ceea ce tine de consiliere, pozitionare, naming, slogane etc. vine in mod firesc in urma intelegerii acestui public care reprezinta forta si viata unui brand. Acest proces se bazeaza pe toate formele de comunicare ce privesc consumatorii si potentialii clienti, atat prin intermediul comunicarii directe a brandului, prin intalniri si evenimente cu consumatorii, cat mai ales prin stimularea unei efervescente in blogosfera, pe retelele de socializare, dar si prin prezenta in mass-media. Astfel, actiunile propriu-zise de branding, naming, slogane etc. pot fi corect tintite si pot obtine o eficienta maxima.