Written by Brander Category: Branding
Published on 15 July 2015
Print

Noua companie Mobile Working, avand nevoie de servicii de sustinere de brand, a apelat la agentia noastra - Brander. The Original Brander. Am realizat astfel diferite derivate de imagine de brand - mape de prezentare, pliante, carti de vizita, dar ne-am ocupat si de designul pentru bannerele si mesh-uri prin care Mobile Working a dorit sa se promoveze outdoor.

Cum multi romani isi pun problema ca, pentru o perioada de timp, sa lucreze in strainatate, dar doresc sa apeleze la serviciile unei companii serioase de profil pentru gasirea unui asemenea job, se pot adresa de-acum si companiei Mobile Working. Aceasta a fost ideea centrala de la care am plecat in realizarea designului pentru materialele necesare promovarii outdoor.

Cum multe companii straine au inceput sa arecieze munca romanilor, seriozitatea si profesionalismul lor, mai ales ca pe piata actuala a muncii din UE a devenit dificil sa gasesti europeni pregatiti pentru anumite job-uri, precum cele din IT sau din domeniul medical, acestea doresc sa apeleze la o companie romaneasca serioasa care le poate ajuta. Iar Mobile Working le ofera aceste solutii! Materialele pe care le-am pregatit au fost in diferite limbi - engleza, germana, franceza -, fiind necesare ofertarii pe care Mobile Working a dorit sa o realizeze catre diferite companii din UE.

Ne-am bucurat sa putem lucra aceste materiale de sustinere de brand, de prezentare a companiei si de sustinere a imaginii ei in mai multe limbi, aceasta fiind pentru noi o provocare si o bucurie, mai ales ca am avut ocazia sa lucram din nou cu Laura Ciuhu, care a fondat aceasta noua companie impreuna cu Petru Luhan. Faptul ca a ales ca si acest nou proiect de dezvoltare sa-l realizeze cu compania noastra Brander. The Original Brander ne onoreaza.