Written by Brander Category: Branding
Published on 01 June 2015
Print

Accesarea fondurilor europene reprezinta, astazi, o problema vitala, atat pentru dezvoltarea Romaniei, cat si pentru fiecare antreprenor activ. Dificultatile in rezolvarea demersurilor necesare reprezinta insa, pentru multi, un obstacol in obtinerea lor. Acestea au fost ratiunile care au stat la baza fondarii companiei EMAS Business Consulting, pentru care compania noastra, Brander. The Original Brander, s-a ocupat de branding si de comunicarea lansarii. De la sigla si derivate (mape de prezentare, pliante, carti de vizita, diferite prezentari ale companiei), la site si comunicarea lansarii prin comunicate de presa si alte materiale, compania noastra, Brander. The Original Brander, s-a ocupat de toate acestea. EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions - ofera servicii complete de consultanta si intreaga sustinere necesara accesarii fondurilor europene, precum si pentru buna desfasurare a proiectului. Trebuia, asadar, ca imaginea sa inspire incredere, seriozitate, profesionalism, cu atat mai mult cu cat in domeniul accesarii fondurilor europene exista opinia ca se asteapta foarte mult pentru orice aprobare si ca lucrurile decurg dificil.

Serviciile oferite de EMAS Business Consulting cuprind atat identificarea liniilor de finantare specifice aplicantului, analiza de eligibilitate, asistenta in definirea obiectivelor pliate pe liniile de finantare specifice, identificarea partenerilor (de regula, cel putin doi parteneri din tari diferite), scrierea proiectului, elaborarea si depunerea dosarului de finantare, iar apoi sustinerea dosarului de finantare prin relationare directa cu institutiile de la Bruxelles si elaborarea documentatiei necesare pentru semnarea contractului de finantare, iar apoi - in cadrul fazei de implementare - consultanta si asistenta in managementul proiectului, consultanta si asistenta in asigurarea elementelor logistice necesare implementarii, asigurarea relatiei dintre beneficiar si autoritatile implicate in procesul de implementare a proiectului,  asistenta in evaluarea indicatorilor proiectului, asistenta in dezvoltarea rapoartelor de evaluare, consultanta si asistenta tehnica in elaborarea cererilor de rambursare.
EMAS Business Consulting se bazeaza pe experienta fondatorilor - Petru Luhan si Laura Ciuhu - si ofera asadar servicii complete ce acopera intregul proces ce incepe cu analiza preliminara si acopera toate fazele ce se desfasoara pana la finalizarea proiectului.
Daca doriti asadar sa derulati un proiect cu fonduri europene, va invitam sa accesati www.emasconsulting.com