Written by Brander Category: Branding
Published on 23 September 2013
Print

Am avut bucuria sa ne confruntam cu o noua provocare. Rezolvarea procesului de branding, pornind de la zero, concept, naming, sigla, website, derivate de identitate, pentru o initiativa deosebit de interesanta prin care LPV Proiect Consult SRL intra cu o noua divizie pe piata de Property & Facility Management, o piata exigenta, dar care in Romania este inca la inceput de drum. Sub denumirea The Next Building, aceasta noua divizie a LPV Proiect Consult SRL intra pe piata dedicata serviciilor integrate de management pentru proprietari si chiriasi, oferind pe acest segment servicii de calitate oriunde in Romania.

Valorile cu care The Next Building porneste la drum sunt LOIALITATE, PROFESIONALISM, VITEZA. Sunt valori ce stau la indemana noii divizii ca urmare a experientei acumulate de LPV Proiect Consult SRL in cei peste 20 de ani de colaborare cu cei mai prestigiosi furnizori, precum BOSCH, BUDERUS sau ARISTON, in cadrul a nenumarate contracte cu beneficiari exigenti si de prestigiu, precum Banca Nationala a Romaniei sau Studiourile MediaPro Buftea. LPV Proiect Consult SRL a reusit sa introduca in Romania calitatea si exigenta germana cu ajutorul unei echipe specializate si perfectionate in Germania. Aceasta i-a permis, de altfel, sa-si extinda activitatea si in spatiul german si sa infiinteze chiar o firma germana, LPV Consult GmbH. Asetul cu care porneste la drum ii permite acum diviziei The Next Building sa se diferentieze de la bun inceput pe piata de Property & Facility Management, iar serviciile de calitate, preturile corecte si apropierea fata de clienti sunt elemente menite sa-i asigure succesul.
The Next Building ofera servicii complete de administrare a cladirilor de birouri si centrelor comerciale, consultanta in domeniul imobiliar, inspectii necesare inaintea evaluarilor, pentru finantare sau reinnoirii asigurarilor, audituri de taxe de administrare, dar si servicii complete de intretinere a cladirilor: mentenanta tehnica, servicii de paza şi protectie, curatenie, facturare chirii, taxe utilitati, servicii receptie si call center, relatia cu chiriasii, dar si cu autoritatile, pentru autorizarile si avizele necesare bunei functionari. Sunt doar cateva dintre serviciile noii divizii, oferite la cele mai inalte standarde. Totul se bazeaza pe rapoarte competente si regulate realizate pe criteriile solicitate de client, iar inspectiile sunt efectuate de echipe de profesionisti, cu instrumente speciale de masurare a indicilor vizati, care pot imbunatati eficienta functionării instalatiilor si pot scadea costurile utilitatilor, crescand in acelasi timp confortul chiriasilor. Nu mai putin importanta este consultanta oferita proprietarilor, investitorilor si chiriasilor, incluzand si un audit al taxei de administrare a cladirii, dar si serviciile oferite investitorilor straini care doresc sa se extinda in Romania si care pot beneficia de consiliere financiar-contabila si de consilierea necesara pentru alegerea sediului, furnizorilor de servicii etc. The Next Building ofera servicii personalizate, examinand cu atentie fiecare proprietate si proiect in parte, stabilind pentru fiecare cea mai buna varianta de colaborare, oferind fiecaruia o solutie optimizata special pentru el.
Filosofia cu care porneste la drum The Next Building reprezinta o expresie clara a modului in care Laura Ciuhu, un important om de afaceri de succes, stie sa abordeze fiecare proiect de care se ocupa. Astfel, dupa ce si-a infiintat prima firma, la doar 27 de ani, Laura Ciuhu este astazi actionar unic sau coactionar in firme din cele mai diferite domenii, precum cel al producerii energiei verzi, din zona instalatiilor termice si electrice, medical si mass-media. Acceptand mereu noi provocari, astazi a ajuns sa dezvolte parteneriate cu firme din Germania si sa-si exinda activitatea grupului ei de firme pe piata germana. Astfel, ca parte esentiala a firmei LPV Proiect Consult SRL, a participat direct la infiintarea noii firme LPV Consult GmbH. Iar acum lanseaza noul proiect The Next Building, oferind servicii integrate de management pentru proprietari si chiriasi.
In cadrul colaborarii noastre cu LPV Proiect Consult SRL am avut acum placerea sa ne ocupam de crearea integrala a imaginii acestui nou brand, The Next Building. Pornind de la zero, de la concept, am avut posibilitatea sa ne ocupam in totalitate de crearea imaginii cu care acest nou brand intra acum in piata. Succesul unei firme depinde intr-o masura covarsitoare de aceasta imagine cu care ea vine sa se aseze in mintea si in inima publicului sau. Este o imensa raspundere, dar si o satisfactie pe masura, atunci cand ai ocazia sa creezi ansamblul elementelor de identitate ale unui nou brand.
Brander. The Original Brander este insa specializata pe o arie mult mai mare de activitate decat cea propriu-zis de branding, in sensul clasic al termenului. Astazi, datorita vitezei cu care evolueaza lucrurile si se schimba piata si implicit plasarea fiecarui brand in fata noilor provocari, orice brand este supus chiar imediat dupa aparitie unui continuu proces de rebranding, de optimizare a pozitiei sale in cadrul acestei atat de dure competitii ce caracterizeaza piata zilelor noastre, dar mai ales in cadrul permanentului dialog pe care trebuie sa-l aiba cu clientii, cu publicul sau, dialog de care depinde in permanenta succesul sau.
Astfel, astazi, in afara de necesarele procese de branding si de rebranding, de reconcepere a propriei identitati, orice brand care tine la viitorul sau este supus in fiecare clipa la un complicat proces de reajustare fina a propriei identitati, a propriei imagini de brand. Aceasta este principala cheie a succesului unui brand in zilele noastre si aceasta reprezinta si principalul aspect al activitatii noastre. Brander. The Original Brander isi propune pentru clientii sai optimizarea relatiei brandului cu publicul acestuia, descifrarea corecta a mesajelor, a asteptarilor acestuia si gasirea cailor optime prin care brandul poate veni in intampinarea acestor asteptari. Doar in acest fel brandul isi poate consolida relatia cu publicul sau si isi poate asigura succesul in piata. Toate aceste mecanisme de branding formeaza, de fapt, un tot unitar corespunzator vietii actuale a unui brand de succes. Iar acestea sunt competentele cu care Brander. The Original Brander vine in sprijinul clientilor sai.